Professor Ostenfeld Kollegiet

Historie
Professor Ostenfeld Kollegiet blev opført i 1968 og er opkaldt efter en dansk ingeniør og professor i statik, Professor Asger Skovgaard Ostenfeld, som opnåede international berømmelse for sine innovative brobygningskonstruktioner, herunder Langeliniebroen og Gefionbroen. Professor Ostenfeld skrev adskillige lærebøger og var international anerkendt for sit arbejde, hvilket i Danmark ledte til æresmedlemskab af Dansk Ingeniørforening, udnævnelse til Kommandør af 2. grad af Dannebrogsordenen og Dannebrogsmand.

Beskrivelse
Kollegiet består af to blokke, hvor der er 276 enkeltværelser og 12 lejligheder samt tilknyttede fælleskøkkener. Kollegiet ligger kun få minutters gang fra DTU og 1 km fra Dyrehaven. Mellem kollegiets to blokke er der to grønt areal og en terrasse, som i sommerperioden flittigt benyttes til grill arrangementer og andre sociale aktiviteter.

NB: Der er indført rygeforbud på kollegiet, som er gældende på værelser, lejligheder og fællesarealer. For at finde ud af, hvor på kollegiets matrikel det er tilladt at ryge, bedes du henvende dig til kollegiets Beboerråd eller inspektør.

Du kan læse mere om kollegiet på www.ostenfeld.dk