Fortunkollegiet

Beskrivelse
Fortunkollegiet, ligger i naturskønne omgivelser meget tæt på Dyrehaven og Ermelundssletten. Kollegiet er nabo til UNORD gymnasierne og der er derfor mulighed for, at benytte sportshal samt udendørsfaciliteter på tidspunkter, hvor der ikke er undervisning.

Kollegiet ligger i cykelafstand til DTU og mange af kollegianerne studerer på DTU. Øvrige kollegianere studerer på Cph eller på UNORD som en del af sportscollege. Kollegiet ligger i cykelafstand til Lyngby station og i gåafstand til linje 150, som kører med 5 minutters intervaller til og fra København i myldretiden. Der er derfor gode muligheder for offentlig transport til andre uddannelsesinstitutioner.

Kollegiet består af 79 værelser og der er 5 fælleskøkkener, som deles af ca. 18 kollegianere.

Fortunkollegiet tilbyder desuden solrige udendørsarealer, fælles gril (både kul og gas), eget møntvaskeri, internet, samt fællesrummet "Pianoroom", som benyttes til hygge, fællesarrangementer lign.

På Fortunkollegiet tilstræber vi at skabe de bedste rammer for kollegianerne. Vi har et beboerråd, som alene beskæftiger sig med at varetage kollegianernes fællesinteresser. Vi har fokus på bæredygtighed, hvilket betyder at vi affaldssorterer og anvender svanemærkeprodukter.

Fortunkollegiet er meget mere end blot et sted at bo!

Du kan læse mere om kollegiet på https://fortunkollegiet.dk/