Trørød Kollegiet

Historie
Trørød kollegiet, som blev opført i 1971, adskiller sig væsentlig fra de andre kollegier, som administreres af PKS, idet det decideret er tiltænkt børnefamilier og det ligner til forveksling et almindeligt beboelses område. Kollegiet er omgivet af herlig natur.

Til Kollegiet er tilknyttet en Centerbygning med vaskeri, selskabslokale, studierum, hobbyrum, motionsrum og bar. Kollegiet er meget velegnet for familier med børn. I mellem rækkerne findes legepladser, aflåste cykelskure og affaldsrum. 

Beskrivelse
Trørød Kollegiet, som ligger i et naturskønt område i Trørød, nord for København, blev opført som et meget familievenligt kollegium. Det består af 96 3-værelses lejligheder på 57 m², som er indrettet i små rækkehuse med en lille have og flere tilstødende legepladser til beboernes børn. Lejlighederne udlejes til par både med og uden børn samt enlige forsørgere. Alle voksne beboere skal være studerende og der er på dette kollegium mulighed for at få boligsikring.

Kollegiet råder over egen parkeringsplads og en centerbygning med vaskeri, selskabslokale, studierum, hobbyrum, motionsrum samt bar.

Der skal bo to voksne personer i lejlighederne, med mindre man er enlig med barn/børn. Alle voksne lejere, skal være studerende, i hele boperioden.

Du kan læse mere om kollegiet på www.tkol.dk